Trobada dels Dansaires amb l'Honorable President Artur Mas

Valorar aquest article
(1 Votar)
Els Dansaires amb el president de la Generalitat i la seva esposa Els Dansaires amb el president de la Generalitat i la seva esposa

Cada any en acabar el curs acadèmic hi ha festa grossa a Camp Joliu i sempre tenen la consideració que la dansa nacional hi sigui present, motiu pel qual inviten any darrera any els Dansaires del Penedès i la cobla Reus perquè hi actuïn.

 

Tanmateix, enguany l´invitat d´honor ha estat el president de la Generalitat, Artur Mas, qui ha tingut cura de presidir l´acte acadèmic de fi de curs, i en acabar, és quan hi ha hagut la trobada del Molt Honorable i els Dansaires.

President Artur Mas i Dansaires del Penedès

Lliurament de la fotografia de Jerusalem dedicada

President Artur Mas i Dansaires del Penedès President Artur Mas i Dansaires del PenedèsEls components de la colla li han recordat que ja es van fotografiar junts a Lisboa el 2002 i li han demanat que els signés i dediqués la foto en què surten plegats, cosa que el president ha fet amb molt de gust.
Lisboa 2002 amb el President Artur Mas

A continuació els Dansaires li han fet dos obsequis. Per una banda li han lliurat un exemplar del llibre de l'Exposició de la colla, de part de la directora de l´Arxiu Comarcal, Nati Castejon, i per l´altra banda el present ha tingut a veure amb Israel.

 

Tenint en compte que el president i la colla han visitat aquest país recentment, els Dansaires li han fet lliurament la fotografia que els visiona al rovell de l'ou de Jerusalem, amb la següent dedicatòria a la part del darrera: "Al president de Catalunya, Artur Mas, amb admiració".

 

Jerusalem Jerusalem

 

 

 

 

 

 

 

 

 Les dues cares de la fotografia amb suport rigit dedicada al president

 

Camp Joliu Les colles dels Dansaires ballant a Camp Joliu

Llegit 2112 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.