Jan Morros rep un homenatge per part de l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell

Valorar aquest article
(3 vots)

El passat dimarts, en Jan Morros va rebre un homenatge als seus 50 anys de tasca sardanista per part de l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell. L'homenatge va tenir lloc a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, situada a la Plaça del Tívoli. Abans de començar el concert commemoratiu del 46è aniversari de la mort de Pau Casals, el president de la colla va rebre aquest homenatge a mans del president de l'associació, Jordi Guitart. 

 

En Jordi Guitart va adreçar un breu discurs destacant algunes de les fites d'en Jan envers la sardana. Per part de l'associació, es va lliurar una escultura, obra de la vendrellenca Camila Pérez, que representa Pau Casals i la sardana. Tot seguit, la nostra dansaire Meri Anglès va llegir l'adhesió a l'homenatge de la comitiva de diverses poblacions de les comarques gironines que es va desplaçar a Brussel·les amb la colla per celebrar la Diada a l'Exili del passat 8 de setembre. Per acabar, en Jan va dedicar unes paraules al públic assistent.

 

WhatsApp Image 2019 10 24 at 13.18.23 2

La nostra dansaire Meri Anglès, llegit un comunicat dels amics gironins

 

A continuació podeu descarregar en format PDF l'adhesió dels amics gironins.

 

Adhesió dels "Gironins a Brussel·les" a l'homenatge (feu clic)

 

Acabat l'homenatge, Clara Shumann Trio va oferir un concert esplèndid, destacant alguna peça de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís. El concert va concloure amb la interpretació magnífica, i com sempre emotiva, del Cant dels Ocells.

 

WhatsApp Image 2019 10 22 at 22.36.46

Clara Schumann Trio interpretant El Cant dels Ocells

 

WhatsApp Image 2019 10 22 at 20.08.28

Rollup de la colla sobre l'homenatge a Pau Casals a la seu de l'ONU

 

 

Llegit 2641 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.