Jan Morros, 50 anys fent país!!

Valorar aquest article
(2 vots)

Ja fa uns mesos que en petit comitè (secret) pensàvem alguna manera de fer un homenatge per al nostre president, en Jan, ja que aquest any ha celebrat 50 anys ballant amb la colla. Aquest article no serà per repassar la seva trajectòria als Dansaires del Penedès, sinó per fer cinc cèntims del dinar sorpresa que vam organitzar el passat 22 de desembre.

 

Amb tota la gent preparada, en Jan es pensava que anava al Casal Familiar del Vendrell per veure cantar al seu nét Biel a la repetició del concert de Nadal que van fer a l'escola. És a dir, no s'esperava res de res...!

 

En arribar i veure que no es tractava d'un concert nadalenc i que hi havia una cinquantena de persones, totes membres de la colla, es va quedar clavat. Tot seguit, va anar saludant un per un a tots els assistents agraint la seva presència.

 

Dinar8

Imatge panoràmica del dinar

 

Després del dinar van continuar les sorpreses. L'Araceli va encetar la ronda de discursos, dedicant unes paraules molt emotives al Jan, per després donar peu al Jordi i el Marc, que tenien dues sorpreses preparades.

 

Vam estar donant moltes voltes sobre què podíem regalar al Jan i vam optar per un parell de regals que es puguin gaudir. Per una banda, dues ampolles de cava de categoria, d'altra banda, un cap de setmana per a dues persones a Mas Albareda, amb un dinar inclòs al restaurant que en Nandu Jubany al mateix hotel.

 

L'altra sorpresa va ser un petit reconeixement per al Jordi i l'Antònia, que enguany deixen el que ha sigut la segona casa, el Casal Familiar. Vam decidir fer aquest reconeixement, perquè tots dos ens van obrir les portes del Casal quan la colla no tenia un local on poder assajar. Finalment, el Jordi i en Jan van voler dedicar unes paraules als assistents.

 

Antonia i Jordi 2

L'Antònia i el Jordi del Casal

 

Finalment, com a tots els aniversaris, el Jan va bufar les espelmes d'un espectacular pastís que va fer la nostra Sandra. Després, en Jusep va ser l'encarregat de fer el brindis.   

 

Per acabar, el nostre magnífic DJ Víctor va posar música per a tots i totes.

 

GALERIA D'IMATGES (feu clic a la imatge)

Peques

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegit 2526 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.