Concurs de Valls

Valorar aquest article
(1 Votar)

El passat diumenge 3 de novembre, les tres colles del grup vam participar en Concurs de Colles Sardanistes de Valls, reconegut per acollir la gran final dels Campionats de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil. El concurs, organitzat per la Unió d'Anelles de la Flama de Valls va ser tot un èxit. Es tracta d'un concurs especial, ja que va dirigit a les colles formades per canalla i gent jove. La part musical la va posar la cobla Contemporània, especialista en aquest tipus d'actes amb sardanes conegudes pels joves i confeti per als més petits.

 

Per motius metereològics, el concurs es va haver de traslladar de la plaça del Pati a la Sala Kursaal de Valls. Com tots els concursos, aquest es va iniciar amb un llarg galop d'entrada, format per 24 colles! Les quatre primeres sardanes van ser per les colles lliures i per les colles que disputaven la final dels Campionats Aleví i Infantil. 

 

menuts

La colla alevina recollint el premi corresponent al 2n lloc!

 

Tot seguit, va ser el torn del Campionat Juvenil, que aquesta edició ha estat disputat i empatat fins a l'última sardana de lluïment. Aquesta última és la que va ajudar a desempatar, per un sol punt, les dues colles que es jugaven ser Campions de Catalunya.

 

Nova Tarragona Dansa
Colla Maig

 

 

 Les colles Nova Tarragona Dansa i Maig disputant la Final del Campionat de Catalunya Juvenil

 

Per acabar el concurs, la sardana de germanor va ser una estrena d'en Jeroni Velasco, primer tible de la cobla Contemporània. La sardana titulada SardaRosalía, és un popurri d'algunes cançons de la reconeguda cantautora catalana Rosalía. Però, abans de ballar-la, la UAF va voler fer un breu homenatge al president dels Dansaires del Penedès, Joan Morros, pels seus 50 anys de trajectòria sardanista. 

 

jantoni

Joan Morros rep un recordatòri a mans d'en Toni Egea


tots

Membres dels Dansaires del Penedès que van aguantar fins al fi de festa

 

A continuació podeu veure les classificacions del concurs.

 

clasificacio

 

Campió Aleví: Trapelles (Sabadell)

Campió Infantil: NINS (Banyoles)

Campió Juvenil: Maig (Barcelona)

 

ENHORABONA A TOTES LES COLLES PARTICIPANTS!!!

 

Llegit 2660 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.