Concurs de Balaguer

Valorar aquest article
(4 vots)

El passat diumenge, els Dansaires del Penedès vam participar en el Concurs de colles sardanistes de Balaguer, reconegut per acollir la gran final del Campionat de Catalunya de colles grans. Aquesta vegada, de manera anecdòtica, la final no va tenir gaire emoció, ja que la colla Mare Nostrum de Barcelona va arribar a la capital de la Noguera proclamada matemàticament campiona de Catalunya. Al concurs vam participar un total de 29 colles, la gran majoria de les terres de Ponent. La part musical del concurs va anar a càrrec de la Cobla-Orquestra Maravella.

 

colla ombres

Els Dansaires del Penedès dibuixant la silueta de la colla amb les ombres. Foto: Xavier Molina

 

Els Dansaires, vam competir amb altres 11 colles de categoria gran, aconseguint un 3r lloc a la classificació general. Amb aquest concurs a la motxilla, ja només faltarà l'última cita de la temporada a Artés, el dissabte 7 de desembre, on la colla presentarà la nova coreografia de punts lliures, interpretant La màgia de la sardana de Jordi Paulí.

 

foto grup

La colla amb la Paeria de Balaguer a l'esquena. Foto: Xavier Molina

 

Després del concurs, algun dansaire espavilat va aprofitar el viatge per tornar a carregar les piles amb uns bons cargols a la llauna, tan típics de les terres lleidatanes.

 

cargols

Safata de cargola a la llauna. Foto: Josep Maria Giné

 

 

Llegit 2585 vegades
Més en aquesta categoria: « Concurs de Valls Concurs d'Artés »

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.