Ballada de sardanes la cobla La Principal de Cassà

Valorar aquest article
(2 vots)

L'estiu ja va arribant al seu final i ja toca anar tancant el cicle de les Ballades d'Estiu del Vendrell. Aquest diumenge 28 d'agost, la ballada anirà a càrrec de la cobla La Principal de Cassà. Com sempre, a partir de les 7 de la tarda a la Rambla, la cobla del Gironès oferirà un repertori de sardanes, entre les quals hi ha dues dedicades a la colla.

 

Per una banda, Colla Dansaires del Penedès, d'en Manel Saderra i Puigferrer. Aquesta sardana es va estrenar l'any 86 per commemorar el 40è aniversari de la colla sardanista. 36 anys després, es continua interpretant a les ballades que es fan a la vila, aquesta vegada celebrant el 75è aniversari.

 

D'altra banda, la cobla de Cassà de la Selva també interpretarà En Jan i l'Eulàlia, d'en Josep Antoni López. Aquesta es va estrenar el passat 19 d'agost de 2021 al Vendrell. Està dedicada a en Jan Morros i l'Eulàlia Colet, per agrair els més de 50 anys que han dedicat per mantenir viva la flama de la sardana, tant al Vendrell com per tot Catalunya, i fins i tot, portant-la per arreu del món.

 

Us esperem!!!

Llegit 1145 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.